Wie is Sleutelstart?

Sleutelstart is opgericht door Dave Gehrels. Na jaren gewerkt te hebben op de grootste festivals in Nederland, van Lowlands tot aan de TT feesten en diverse bevrijdingsfestivals werd het voor hem tijd voor een nieuwe uitdaging.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen was altijd een belangrijk voor Dave. Daarom is hij is zijn kennis en ervaring gaan inzetten voor Werfpop, nog steeds het grootste gratis festival van Leiden en omstreken. Op 1 januari 2014 startte Dave Sleutelstart omdat het jammer is, dat er verder niets met de opgedane kennis en ervaring werd gedaan. Binnen het netwerk van Dave werd ook steeds meer gevraagd om advies en ondersteuning, en zo is het Sleutelstart geboren.

Jacques Boonekamp is in de jaren ’70 gestart met diverse drankenwinkels in de regio. Later is dit uitgebouwd tot drankengroothandel Boonekamp, waar hij contact persoon was voor evenementen organisatoren en graag met hun meedacht en voorzag van advies.

In de loop der jaren is team Sleutelstart gegroeid naar een professionele organisatie met ervaren teams die ieder uiteenlopende taken verantwoord en goed uitvoeren: van de ‘handjes’ (op/afbouw, bardiensten, kassa) tot en met het ‘hoofd’ (Eventmanagers, kwaliteitscontrole, relatiebeheer).